Voor wie het gemist heeft: RAKUS Magazine komt met een vervolg. Want na alle enthousiaste reacties op deel 1 en de constante vraag: wanneer komt deel 2? kon een deel 2 echt niet uitblijven. De nieuwe editie zal eind dit jaar (eind oktober/begin november) verschijnen.

Achter de schermen zijn we al gestart met de samenstelling van het team (die een stukkie groter is dan bij de eerste editie), de inhoud, de planning, het benaderen van chefs, foodies en anderen deelnemers aan het magazine, adverteerders enz enz.

Een magazine kost naast veel tijd en hier en daar een hoofdbreker vooral ook heel veel geld. Denk aan het betalen van de redacteuren en fotografen en het uiteindelijk drukken van het magazine.

Dat is de reden dat wij net als de vorige keer weer onze voorverkoop vroeg starten. Naast het bestellen van het magazine zullen er ook diverse mogelijkheden zijn het magazine à la een heuse crowdfunding te steunen. Niets moet, maar je zou ons natuurlijk enorm steunen om deze enorme klus weer te klaren.

Op 1 april (geen grap) gaat de voorverkoop/crowdfunding open. Spread the word!