BESTEL RAKUS Magazine HIER!
RAKUS Magazine 2 is out!
Naast online via onze site, is het magazine ook op diverse fysieke punten verkrijgbaar. Zie daarvoor bij verkooppunten.
Let op: De bestellingen van vóór 09.00 uur gaan op doordeweekse dagen nog dezelfde dag mee met de post.
RAKUS Magazine
verzendkosten 4,50- bolvol recepten
- interessante achtergrondverhalen
- interviews met bekende chefs
- Pavlov reactie veroorzakende foodfoto’s
Let op: De bestellingen van vóór 09.00 uur gaan op doordeweekse dagen nog dezelfde dag mee met de post.
RAKUS Magazine buiten Nederland kopen?
Dat kan! Klik hier.
OVER RAKUS Magazine
RAKUS Magazine is een uniek culinair magazine all about makan2. In Nederland hebben wij door onze gedeelde geschiedenis met Indonesië een unieke deel-eetcultuur ontwikkeld die we moeten koesteren en vieren. Een deel-eetcultuur die zo ingeburgerd is dat het te veel als vanzelfsprekend wordt gezien. Terwijl dat niet zo is. Daarnaast is het eten ook een mooi middel om de bijbehorende geschiedenis en culturen op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen. Geschiedenis en culturen die onvoldoende of nog niet bekend zijn in de Nederlandse samenleving.
Let op: De bestellingen van vóór 09.00 uur gaan op doordeweekse dagen nog dezelfde dag mee met de post.
Over het team
RAKUS Magazine wordt uitgegeven door Eating Habits. Eating Habits heeft als doel mensen te informeren en enthousiasmeren in de wondere wereld van Indofood. Dit doen zij onder andere door ondersteuning in marketing & communicatie voor Indo(nesische)- en Maluku foodondernemers, het organiseren van Indofoodtours en -activiteiten en publicaties zoals RAKUS Magazine.
Het team dat meewerkt aan RAKUS Magazine is net zo divers als het blad zelf. Verschillende bekende Indische, Indonesische, Molukse, Peranakan, Javaans-Surinaamse en Nederlandse redacteuren en fotografen werken aan het magazine mee, waaronder Louie Buana, Daisy de Fretes, Yulia Pattopang, Helena Smit, Melvin Toemin en Joyce de Vries (Indozijn), Jan Jaap van Weering en Ubel Zuiderveld (Ubelski).
Let op: De bestellingen van vóór 09.00 uur gaan op doordeweekse dagen nog dezelfde dag mee met de post.
Wat anderen zeggen over rakus magazine
Let op: De bestellingen van vóór 09.00 uur gaan op doordeweekse dagen nog dezelfde dag mee met de post.
Over RAKUS Magazine
RAKUS Magazine is een culinaire glossy all about makan2 in Nederland.
(c) 2022-2024, Eating Habits
Contact
RAKUS Magazine
@ CIC Rotterdam
4th floor, Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam