Voorverkoop RAKUS Magazine gestart!

Nog even geduld. RAKUS Magazine 2 verschijnt naar verwachting eind oktober/begin november 2024. De voorverkoop is al wel gestart. Op deze pagina vind je er meer over.

Na publicatie zal het magazine zowel in onze webshop als op diverse fysieke punten verkrijgbaar zijn.

Voorverkoop RAKUS Magazine

RAKUS Magazine zal eind oktober, begin november 2024 verschijnen. De voorkoop is inmiddels gestart.

Door ons magazine al in de voorverkoop te kopen, help je ons om een deel van de voorfinanciering van het magazine rond te krijgen. De voorverkoop en donaties zullen gebruikt worden om onder andere de redacteuren en fotografen die hun ziel en zaligheid in RAKUS Magazine stoppen te betalen.

RAKUS Magazine logo

RAKUS Magazine buiten Nederland kopen? Dat kan! Klik hier.

OVER RAKUS Magazine

RAKUS Magazine is een uniek culinair magazine all about makan2. In dit magazine staat Indisch, Indonesisch, Moluks en Peranakan eten (en nog veel meer) in Nederland centraal. In Nederland hebben wij door onze gedeelde geschiedenis met het huidige Indonesië een unieke deel-eetcultuur ontwikkeld waar we trots op mogen en moeten zijn. Een deel-eetcultuur die zo ingeburgerd is dat het te veel als vanzelfsprekend wordt gezien. Terwijl dat niet zo is. Daarnaast is het eten ook een mooi middel om de bijbehorende geschiedenis en culturen op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen. Geschiedenis en culturen die onvoldoende of nog niet bekend zijn in de Nederlandse samenleving.

Door RAKUS Magazine al in de voorverkoop te kopen, help je ons om een deel van de voorfinanciering van het magazine rond te krijgen.

RAKUS Magazine alleen financieel steunen?

Misschien wil je gewoon wachten totdat je het magazine straks fysiek in de winkel kunt kopen. Want net als de vorige editie zal het magazine ook in een aantal boekhandels, toko’s en andere Indo- en Molukse plekken te vinden zijn. Maar wil je tot die tijd RAKUS Magazine wel financieel steunen omdat je het een warm hart toedraagt.

Elke bijdrage is welkom. Hieronder kun je via de button jouw donatie overmaken. Losse donatie kan ook, via een handmatige overmaking.

Wil je een losse donatie overmaken dan kan dat via:

NL 20 KNAB 0259 7985 25 o.v.v. ‘RAKUS Magazine 2’.

Namens het gehele team terima kasih banyak!

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?

Het bedrag dat wij via de voorverkoop en extra donaties gaan ophalen is heel belangrijk om de nieuwe RAKUS Magazine te ontwikkelen. Het geld gebruiken wij om de redacteuren, fotografen en het andere personeel te kunnen betalen en zal gebruikt worden om het magazine uiteindelijk ook te kunnen drukken.

Zo helpt jouw aankoop/donatie om dit unieke magazine te realiseren. Namens het gehele team nogmaals: terima kasih banyak!

Over het team

RAKUS Magazine wordt uitgegeven door Eating Habits. Eating Habits heeft als doel met mensen te informeren en enthousiasmeren in de wondere wereld van Indofood. Dit doen zij onder andere door ondersteuning in marketing & communicatie voor Indo- en Maluku foodondernemers, het organiseren van Indofoodtours en -activiteiten en publicaties zoals RAKUS Magazine.

Het team dat meewerkt aan RAKUS Magazine is net zo divers als het blad zelf. Verschillende bekende Indische, Indonesische, Molukse, Peranakan, Javaans-Surinaamse en Nederlandse redacteuren en fotografen werken aan het magazine mee, waaronder Louie Buana, Daisy de Fretes, Yulia Pattopang, Helena Smit, Melvin Toemin en Joyce de Vries (Indozijn), Jan Jaap van Weering en Ubel Zuiderveld (Ubelski).

Wat anderen zeggen over rakus magazine

review-max-de-mooij-senior
review-Meta-Veerman
review-RAKUS-Magazine
review-Naomi-Franken

kan ik RAKUS Magazine ook buiten Nederland bestellen?

Dan kan hier:

RAKUS Magazine bestellen buiten Nederland, binnen de EU: bestel

RAKUS Magazine bestellen levering in Verenigd Koninkrijk: bestel

RAKUS Magazine bestellen buiten de EU : bestel

 

Adverteren in RAKUS Magazine?

Heb jij een (food)bedrijf gericht op de Indische, Indonesische, Molukse, Peranakan en/of Javaans-Surinaamse keuken of richt jouw bedrijf zich op een aanverwante branche? Het is mogelijk om in RAKUS Magazine te adverteren. Ga hiervoor naar de pagina adverteren voor meer informatie.

Over RAKUS Magazine

RAKUS Magazine is een culinaire glossy met als thema Indisch, Indonesisch, Moluks en Peranakan eten en meer in Nederland.

(c) 2022-2024, Eating Habits

RAKUS Magazine is een uitgave van Eating Habits

Eating Habits groen klein

KVK: 64498301
btw id: NL001795293B17

Contact

RAKUS Magazine
@
CIC Rotterdam
4th floor, Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

redactie@rakusmagazine.nl